Strony
Producenci i hodowcy
- Wiejska Zagroda Kamińska Agnieszka
- Tradycyjne Jadło Mirosława Wilk
- Specjały znad Brdy – JM Spychalscy
- Smaczny Wiejski Zakątek, Gospodarstwo Rolne Głyżewski Paweł
- Ryszard Pałczyński
- Przysmaki Ze Wsi
- Polska Biała Gęś
- Olej Rzepakowy z Góry Św. Wawrzyńca
- Niech Cię Zakole
- Nadwiślańska Chata z Luszkowa
- Masarnia Dreszler
- Manufaktura Gęsia Michał Bodziany
- Lewandowska Teresa
- Kowal – Dobre Jedzenie
- Kociewskie specjały z gęsiny
- Ilona Kacprowicz
- Gospodarstwo rolno-ogrodnicze Marianki Mirosława i Bogdan Liczbik
- Gęś Biała Kołudzka
- ELPOL
Kategorie produktów
Produkty
- Pierniczki na miodzie i maśle w kształcie serca
- Pędy sosny w zalewie słodko-kwaśnej
- Syrop z kwiatów Mniszka Lekarskiego (butelka 300 ml)
- Króliki
- Kogutki młode
- Kury rosołowe
- Półgęski
- Pasztet gęsi (300g)
- Okrasa z filetu gęsi (pudełko 250g)
- Smalec z gęsi (250 ml)
- Tłuszcz z gęsi
- Wątroba / żołądki z gęsi
- Łapki z gęsi
- Porcje rosołowe gęsi
- Skrzydła / szyje z gęsi
- Filet z gęsi
- Udka z gęsi
- Tuszki gęsi
- Foie Gras (150g)
- Gęsi
- Olej Rzepakowy z Góry Św. Wawrzyńca (0,5l)
- Kiełbasa wędzona
- Paszteciki drożdżowe z mięsem z gęsi (szt.)
- Smalec gęsi ze skwarkami (słoik 250g)
- Smalec gęsi (słoik 250g)
- Okrasa, gęsi tatar (słoik 300g)
- Pasztet z gęsi zapiekany (200g)
- Pasztet z gęsi zapiekany (500g)
- Okrasa, gęsi tatar (słoik 180g)
- Półgesek: pierś gęsia wędzona “zimnym dymem”
- Smażonka (200g)
- Smalec biały (200g)
- Szyjki gęsie faszerowane
- Pasztet z gęsi
- Kiełbasa z gęsi salami
- Kiełbasa z gęsi surowa wędzona
- Kiełbasa z gęsi jałowcowa
- Półgęsek staropolski
- Gruszka z chili
- Podgrzybek Brunatny marynowany
- Pigowiec do herbaty
- Opieńka Miodowa marynowana
- Borowik Szlachetny marynowany
- Kurka marynowana
- Maślak Zwyczajny marynowany
- Agrest w syropie
- Gruszka Polna Korzenna
- Pierogi na gęsinie z kapustą i grzybami (1kg)
- Pierogi 100% gęsiny (1kg)
- Porcja rosołowa gęsiny
- Krew gęsia do czarniny (300g)
- Świeża Okrasa, 100% gęsiny (200g)
- Smalec z cebulką i skwarkami (250g)
- Smalec czysty z gęsi (200g)
- Gęsina słoikowa z galaretką 100% gęsiny (300g)
- Pasztet z gęsi słoikowy 100% gęsiny (300g)
- Pasztet gęsi pieczony, 100% gęsi
- Gęsia szyja faszerowana
- Półgęsek wędzony
- Tuszki gęsie z podrobami + krew na czarninę
- Pierogi z gęsiną
- Rosół z gęsi (słoik 1l)
- Zupa dyniowa na gęsinie (słoik 1l)
- Pasztet z gęsi
- Gęś faszerowana
- Czernina (słoik 1l)
- Tłuszcz (270 ml)
- Krew z gęsi (270 ml)
- Tuszki gęsie
- Gęsi żywe
- Domowa czernina (słoik 1l)
- Domowa brukwiowa na gęsinie (słoik 1l)
- Domowy rosół z gęsi (słoik 1l)
- Domowy pasztet z gęsi z rozmarynem (op. 200g)
- Domowa gęsina konfitowana (słoik 540g)
- Domowa kiełbasa z gęsi (100g, na wagę)
- Domowy półgęsek (100g, na wagę)
- Domowy smalec z gęsi z przyprawami (słoik 200g)
- Domowe pierogi z gęsiną i jarmużem (op.500g)
- Domowy smalec z gęsi czysty (słoik 200g)
- Gęś na 6 do 8 osób
- Gęś – Burger
- Czernina kujawska
- Smalec gęsi sadełkowy
- Szyjka gęsia faszerowana (gęsi pipek)
- Pasztet gęsi leberka
- Kiełbasa gęsia wędzona na zimno
- Okrasa gęsia smażona
- Gęsia okrasa surowa
- Foie gras po polsku czyli świąteczna strawa z gęsich wątróbek
- Półgęsek wędzony zimnym dymem
- Gęś na 6 do 8 osób
- Geś-burger – sznycelki z surowej gęsiny (30% wołowiny)
- Czernina z podrobami – słoik 0,9l
- Smalec sadełkowy – słoik 250ml
- Gęsi Pipek – szyjka gęsia faszerowana
- Leberka gęsia – pasztet pieczony
- Leberka gęsia – słoik 250g
- Świąteczne wątróbki – foie gras po naszemu
- Kiełbasa polska z gęsiny z dodatkiem wołowiny
- Okrasa gęsia pieczona – słoik 250ml
- Okrasa gęsia z cząbrem(surowa)
- Plastry na carpaccio vacum 80g
- Półgęsek wędzony dymem zimnym
- Udka zaprawione do pieczenia lub konfitowania
- Udka gęsie świeże
- Pierś zaprawiona do pieczenia lub konfitowania
- Pierś b/k
- Tuszka gęsia zaprawiona do pieczenia
- Tuszka gęsia
- Frasik z Gęsi
- Smalec z Gęsi z cebulką
- Smalec z Gęsi
- Pasztet z Gęsi
- Kiełbasa z Gęsi
- Kabanosy z Gęsi
- Okrasa z gęsi wędzona
- Półgęsek wędzony
- Kiełbasa z gęsi
- Pasztet z gęsi 320 ml, słoik
- Okrasa z gęsi 250 g
- Smalec z gęsi 250 ml
- Półgęsek
- Kura rosołowa
- Tuszki królików
- Tuszki kurczaków
- Tuszki kaczek
- Tuszki gęsi
- Polska z gęsi
- Pierogi z gęsiny (3zł / szt.)
- Mirabelka Korzenna
- Mirabelka w zalewie słodko-kwaśnej
- Jabłko Rajskie w zalewie słodko-kwaśnej
- Mus z Jagody Czarnej
- Śliwka w zalewie słodko-kwaśnej
- Czereśnia pikntna
- Wiśnia pikntna
- Przecier z owocu Bzu Czarnego
- Syrop z Kwiatu Bzu Czarnego
- Syrop z kwiatu Mniszka Lekarskiego
- Mus z Czeremchy
- Przecier z Rokitnika
- Przecier z Malin
- Żurawina z Gruszką
- Żurawina Wytrawna
- Gęś faszerowana (3,5 kg bez kości)
- Pierogi z gęsiną (szt.)
- Kiełbasa z gęsi w słoiku (200 ml)
- Smalec z gęsi (200 ml)
- Pasztet z gęsi (200 ml)
- Smalec gęsi bez dodatków 250g
- Rillettes z gęsi z szarą renetą 200g
- Pasztet z gęsiną z Truflami 350g
- Pasztet z gęsiną z Porto 350g
- Pasztet z gęsiną 800g
- Pasztet z gęsiną (400 g)
- Pierogi z gęsiną 1kg
- Pasztetowa z gęsi
- Pasztet pieczony z gęsi
- Półgęsek
- Całe tuszki gęsie (gęsi owsiane) z podrobami